Vilket härligt väder!!

Vilket skönt väder det är ute, har nyss kommit hem från jobbet och det var en skön promenad. Blev lite varm bara när man hade vinterjacka på sig, men mössan, vantarna och halsduken fick man lov att bära på för inte tusan kunde man ha de på sig då har man storkna av värme:)....Nu när det är så fint väder och solen skiner så längtar jag verkligen till våren. Så inge mer snö för nu får det vara nog med det.

I lördags så var vi på kryssning ett gäng på 8 pers och det var trevligt och roligt. Vi festade loss och såg melodifestivalen, men den där festivalen skulle man nästan börja bojkotta för det har ju blivit så dåligt. Och låten som vann tyckte jag inte alls om sen är det alldeless för mycket moment i festivalen. Det skulle vara som förr då det bara var tio låtar som fick var med, gick ju nästan bättre för sverige i eurovision när det var så..men men lär nog dröja innan sverige tar hem segern om de ska skicka dåliga bidrag som de gjort på sistone..Det är min åsikt iaf sen får andra tycka som de vill. Kryssningen var iaf lyckad å ja hade skoj..

Idag ska ja städa lite grann. Var in på hemma butiken på vägen hem och köpte dammsugarstycke så ja kan dammsuga. Jag använder twinner för den tycker jag är bäst, för den suger både fram ifrån och på sidorna vilket inte vanliga stycken gör å det hatar jag. Man skjuter ju bara skräpet framför sig å så får man hålla på och lyfta å krångla.  Senare ikväll så blir det träning, annars så blir det lugna puckar resten av dagen.

Ha en trevlig dag i det fina vädret:)

Tunnhårig igen!

Som ni mina nära å kära vet så har jag haft en slags nät med löshår på som kallas volume maker för att jag är tunnhårig. Jag har trivts väldigt bra med den och behövde inte må dåligt av att ja har lite hår på huvudet. Men nu på sistone har ja haft mkt problem med att den lossnat från fästena och har vart till frisören många gånger för att fixa till den men det har gjort att mer av mitt egna hår har lossnat oxå eftersom det är mitt egna man fäster fast hårnätet med. Nu har ja tröttnat på det så idag åkte håret av eftersom det bara lossnar så nu är jag tunnhårig igen, till och med tunnhårigare än förut.Men det tog emot att ta ur den och tårarna kom de oxå.
Känns inte så himla bra,  men det får ja leva med och får hoppas en vacker dag kanske ett mirakel sker och ger mig sånt där fylligt hår som många har.  
Är så avensjuk på de som har mkt hår men det e barqa inse att ja kommer aldrig få det.. Det skulle vara om jag blev väldigt rik och kunde göra någon slags hårtransplantation, för visst finns det hjälp mot tunnhårighet men det kostar oxå och det är pengar man inte har och även om man skulle spara så e man ju pensionär innan man fått ihop de pengarna. Det är väl bara acceptera man är tunnhårig och det är något ja alltid kommer vara, får iaf vara glad att jag har något hår alls för finns ju de som inte har det. Jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig utan bara för att dela med mig mina tankar.

RSS 2.0