Biorums projektet!

Under helgen och måndagen och idag har martin, jag och några andra hjälpredor renoverat ett rum som vi ska göra till ett biorum. Vi har kommit ganska långt, vi har i stort sett målkat klart rummet iaf så det känns skönt. Men lite finjusteringar finns dock att göra. Sen så är det heltäckningsmattan som skall bytas till en ny som ska vara röd, det ska ju bli den rätta biokänslan:)..och rummet målade vi svart. Sen ska det dit lite fotöljer, projektor, duk, och högtalare. Fotöljer å högtalarsystem har vi och resten är beställt å på väg:)...
Ska bli kul när allt är klart och man får slå sig ner och se en massa bra filmer.....
Nu ska ja iväg till dollarstore en sväng sen blir det lite förberedelser inför morgondagens nyårsfest som vi ska ha. Kommer nog bli riktigt skoj, ser ja fram emot!!! ha de

Julafton!!

Igår var det alltså jul igen, denna dag då man firar med sina nära å kära och äter en massa god mat å skänker varann gåvor....Vi var tolv stycken hemma hos oss här igår, så det blev mkt mat att göra för att mätta alla magar, stora som små:)...och disk blev det men det e ju tur man har diskmaskin när man ska ha storbjudniungar....
När det var dags för paket utdelning var alla förstås glada å nyfikna vad de skulle få och alla blev nöjda å glada för de de hade fått..Jag fick av martin ett presentkort på make-up store och av föräldrarna fick ja en knivslipare och en stickad klänning, och av syster fick ja lite handdukar, ett nässmycke, sen var det lite små saker men jag e glad å nöjd med alla paket.
Idag är det juldagen och då kommer mina föräldrar hit igen och äter lite rester från gårdagen vilket blev ganska mkt.
Sen händer det inte så mkt mer för min del idag, lite små pyssel bara. Annars så brukar det vara fest som gäller på juldagen men i år så skippar ja det och dessutom så jobbar jag imorgon så då känner ja inte för att festa. Men martin däremot han ska över till R och festa ikväll så då blir ja hemma själv, men jag tror mina föräldrar skulle komma då oxå och se på film med mig. Tänkte de skulle få se batman the dark night som jag redan sett, men den var så bra så har inget emot att se den igen. Det var allt för mig denna gång och god jul på er alla!!

Thailands semestern!

Dags för lite uppdatering nu när man vart på semester i paradiset thailand. Jag och Martin hade det jättebra, det var så härligt med lite semester. Det var väldigt fint och väldigt varmt, det var rena paradiset. Så om ni ska åka på semester så kan jag varmt rekomendera thailand, för det var underbart.
Hotellet vi bodde på var fint och servicen var helt klart godkänd:)..Maten var helt fantastisk god, och frukten som serverades var alltid skuren i mönster och det kallas thai carving. Måste bara säga att thailändarna  är väldigt duktiga på att få till fina mönster i allt från tvålar, mat, ljus m.m.
Det vi gjorde i thailand var lite allt möjligt, vi var ut till några öar och snorklade, vi var in till phuket å shopppade lite och gick på en stor show. Men phuket är inget ställe ja skulle velat bott på för alldeles för mkt folk och tjat från taxichafförer och folk från gatu affärer. Så det räckte med en dag för mig där iaf. Sen var vi och red elefant i djungeln å det var kul, men lite vingligt å guppigt att sitta på elefanten.
Sen vart det väl mest sola och bada om dagarna och självklart lite shopping.
Som sagt vi hade det kanon och kommer säkerligen att åka dit igen i framtiden.
Det enda som var drygt var de 11 timmars flygresa, det var jobbigt och speciellt när det är massa småbarn med som skriker å härjar, så det blir så svårt att kunna sova. men väl värt det för att kunna komma till ett så underbart land..Kommer sätta ut lite bilder från resan sen när ja får tid. ha de!!!


Efterlängtad eller inte!!!

hej hej nu var det ett tag sen ja skrev i bloggen, men har inte haft så mkt tid över nu den senaste veckan. Jag har haft fullt upp med att flytt, städnign å packning men nu börjar man komma tillbaka till den normala vardagen igen.
Vi har nu flyttat klart pch packat upp typ allt i huset så det känns verkligen underbart att ha det avklarat. För nu är det dags att åka till thailad imorgon å det ska bli så skönt att få lite semester från allt och vila upp sig riktigt ordentligt så man orkar med julen oxå..så ja ska tänka på er hemma här i sverigen som måste stå ut med kyla snö medans jag får får det varmt å gött:)...jag ska ligga på stranden med en drink i handen och bara njuta till max.
Nu har jag avlagt lite av min dyrbara tid till bloggen för idag så det får räcka, för nu har jag annat att stå i..Men bloggandet återupptar ja när ja e hemmkommen från värmen så ha det så bra så länge allesammans...kramar till er alla!!!!

liten smakbit av khao lak, dit vi ska!!!

RSS 2.0